0

Bakker Meijer Groningen

Kom langs bij Bakker Meijer in Groningen. Ons personeel staat iedere dag voor jullie klaar. U bent van harte welkom in Groningen om te genieten van ons verse brood, de lekkerste banket en overheerlijk gebak. Wij staan van maandag t/m zaterdag vanaf 08:00 voor u klaar in onze winkel in winkelcentrum aan het Helperplein te Groningen!

Bekijk ons uitgebreide assortiment

Terwijl de meeste mensen nog liggen te slapen staan onze bakkers de lekkerste broden te bereiden in onze bakkerij in Hoogezand. Nog voor 08:00 worden deze broden bij onze vestiging in Groningen gebracht, zodat u de dag goed kan beginnen. Maar naast een ruim assortiment broden kunt u bij ons ook heerlijk banket, koeken, taart en andere lekkernijen krijgen! U kunt bij ons zowel voor ontbijt, lunch, tussendoortjes en traktaties terecht!

Bakker Meijer: ambachtelijke producten van hoge kwaliteit

Het lekkerste brood, de lekkerste koeken, het lekkerste gebak. U haalt het bij de bakker. Tegen de kwaliteit van Bakker Meijer kan geen supermarkt op. Wij werken enkel met de beste grondstoffen en volgen onze traditionele ambachtelijke recepten. U heeft vast wel eens gehoord van ons roggebrood, een begrip van Veendam tot Groningen!

Bakker Meijer is ruim 120 jaar geleden opgericht door Kornelis Meijer in Munnekezijl. Sindsdien is het bedrijf in de familie gebleven, waardoor de werkwijze en daarmee de kwaliteit van de producten steeds beter is geworden. In al onze producten zit dan ook ruim 120 jaar kennis en ervaring verwerkt, en dit proeft u!

Kom snel langs bij Bakker Meijer Groningen

Loopt het water u al in de mond? Kom dan langs in ons filiaal in het winkelcentrum Helpman te Groningen! Geen tijd om vandaag langs te komen? Geen probleem! U kunt onze producten namelijk ook online bestellen. Besteld u voor 17:00? Dan kunt u de bestelling de volgende dag vanaf 08:00 ophalen. Uiteraard kunt u ook een aantal dagen vooruit bestellen, geef dit aan in de bestelomgeving. Tot snel in onze bakkerij in Groningen!

Bakker Meijer pand in Groningen

Adres: Helperplein 2A
Groningen
Telefoon: 050 3646579

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 8:00 – 18:00
Zaterdag: 8:00 – 17:00

2e paasdag 1-4-2024 zijn wij gesloten

Koningsdag 27-4-2024 zijn wij geopend van 8.00-13.00u.

Hemelvaartsdag 9-5-2024 zijn wij gesloten

2e Pinksterdag 20-5-2024 zijn wij gesloten

 

user