0

Bakker Meijer Hoogezand

Kom langs bij Bakker Meijer Hoogezand. Al meer dan 60 jaar een vast begrip in het dorp. Ons personeel staat iedere dag voor jullie klaar. U bent van harte welkom in Hoogezand om te genieten van ons verse brood, de lekkerste banket en overheerlijk gebak.

Bekijk ons uitgebreide assortiment

Vroeg in de ochtend worden onze Groningse specialiteiten vers voor u bereid. Van heerlijke slagroom tompouce tot aan spelt desem brood! Laat u daarnaast verrassen door ons uitgebreide assortiment Groninger koeken. Proef een snee van onze unieke Groninger Sukadekoek of de nostalgische Groninger notenkoek. Voor zowel ontbijt, lunch, traktaties of gewoon iets voor tussendoor is Bakker Meijer Hoogezand dé bakker in het dorp die producten levert op basis van eersteklas grondstoffen.

Bakker Meijer Hoogezand, al meer dan 60 jaar een begrip in het dorp!

Met meer dan 60 jaar ervaring zijn wij een gevestigde naam in Groningen, Hoogezand en omstreken! Deze gevestigde naam is onder andere te danken aan ons kwalitatief gebakken roggebrood, heerlijk te combineren met een goed stuk plak oude kaas of katenspek. Iets te vieren? Onze banketafdeling weet hier wel raad mee! Hier wordt namelijk het fijnste gebak geproduceerd. Voor iedere gelegenheid de juiste traktatie met ons ruim assortiment aan: Zwitserse tompouce, appeltaart of aardbeien slof.

Kom snel langs in ons filiaal: Bakker Meijer Hoogezand

Wilt u ook genieten van onze hoogwaardige grondstoffen en overheerlijke producten? Kom dan langs in ons filiaal; Bakker Meijer Hoogezand, of plaats u bestelling online op onze website. Bestellen voor 17:00? Dan kunt u het de volgende dag vanaf 8.00 uur ophalen bij de vestiging naar keuze. Zelf een dag kiezen? Dit kan uiteraard! Geef het aan bij het bestellen van ons product welke dag uw voorkeur heeft. Vervolgens krijgt u automatisch bericht dat de bestelling voor u klaarligt in de door u gekozen winkel. Komt u langs in Hoogezand? U vindt ons aan de Meint Veningastraat 90.

Bakker Meijer pand in Hoogezand

Adres: Meint Veningastraat 90
Hoogezand
Telefoon: 0598 392271

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 8:00 – 18:00
Zaterdag: 8:00 – 17:00

2e paasdag 1-4-2024 zijn wij gesloten

Koningsdag 27-4-2024 zijn wij geopend van 8.00-13.00u.

Hemelvaartsdag 9-5-2024 zijn wij gesloten

2e Pinksterdag 20-5-2024 zijn wij gesloten

user