0

Bakker Meijer Veendam

Kom langs bij Bakker Meijer in Veendam voor de lekkerste broden, taarten, gebak en andere lekkernijen. Onze bakkers in Hoogezand staan iedere ochtend vroeg op om vers brood voor u te bakken en bij ons winkel in Veendam te brengen. Ons personeel in de winkel staat van maandag tot en met zaterdag vanaf 08:00 voor u klaar. Zien we u bij ons in Veendam?

Bekijk ons uitgebreide assortiment

In onze bakkerij is er voor ieder wat wils. Wij hebben een groot assortiment groot brood, klein brood, speciaal brood, roggebrood, taarten, koeken en meer! Ons roggebrood is uitgegroeid tot een begrip in de provincie en daar zijn we stiekem best een beetje trots op. Komt door ons eigen recept en het doordat we enkel met de beste grondstoffen werken.

Maar ook voor overheerlijk banket en gebak zijn wij de aangewezen partij. Bijvoorbeeld voor op jouw verjaardag of een andere gelegenheid. We kunnen het gebak zelfs voorzien van een gepersonaliseerde foto.

Dus of u nou komt voor vers brood, voor speciaal brood, voor koeken, gebak, banket of taarten. U vindt het in onze bakkerij in Veendam!

Bakker Meijer: dé bakker van Veendam

Sinds 2011 is Bakker Meijer in Veendam gevestigd. Sindsdien zijn we uitgegroeid tot een begrip in het dorp. Deze gevestigde naam is onder andere te danken aan ons kwalitatief gebakken roggebrood, heerlijk te combineren met een goed stuk plak oude kaas of katenspek.

Tegenwoordig is het mogelijk om al het gewenste brood, banket of overige lekkernijen via de website te bestellen. U kunt de bestelling dan de volgende dag ophalen in onze Bakkerij in Veendam!

Kom snel langs bij Bakker Meijer in Veendam

Wil jij al onze lekkernijen eens in het echt bekijken? Kom dan langs in onze winkel in Veendam! U vindt ons in het winkelcentrum Autorama. Wij zijn iedere maandag t/m vrijdag geopend van 08:00 tot 18:00. Op zaterdag bent u van harte welkom tussen 08:00 en 17:00. U kunt de bestelling tevens online doorgeven via de website, zorg dat u dit voor 17:00 doet indien u de bestelling de volgende dag wil ophalen.

Bakker Meijer pand in Veendam

Adres: Winkelcentrum Autorama
Veendam
Telefoon: 0598 636348

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 8:00 – 18:00
Zaterdag: 8:00 – 17:00

 

2e paasdag 1-4-2024 zijn wij gesloten

Koningsdag 27-4-2024 zijn wij geopend van 8.00-13.00u.

Hemelvaartsdag 9-5-2024 zijn wij gesloten

2e Pinksterdag 20-5-2024 zijn wij gesloten

user